Машински обрађеног производа

Слеwинг недалеко прстен ПРИРУБНИЦЕ прстен лежајеви

Специјализовани смо у производњи слеwинг прстење са величинама које се крећу од 50мм до 5 000 мм. Слеwинг прстење се производе у разним облицима и конструкција, односно сингл-, дупло-, или троструко-ред Роло и куглицама. Код купца ' с захтева, такође можемо израдити слеwинг прстење са...

Специјализовани смо у производњи слеwинг прстење са величинама које се крећу од 50мм до 5 000 мм. Слеwинг прстење се производе у разним облицима и конструкција, односно сингл-, дупло-, или троструко-ред Роло и куглицама.

На захтев купца, можете такође производимо слеwинг прстење са интерног или екстерног зуба. Погодни су за инсталацију у различите грађевинске и рударске машине, хоистс, дизалица, багера, брод дизалице, приколице, зглобни аутобуси, турбине и многе друге структуре.

Слеwинг прстење се израђују искључиво од челика високог квалитета и слеwинг прстенови су опскрбљени реномираних светских произвођача. Производња се врши на ЦНЦ машинама високог квалитета. Све слеwинг прстење се производе према основних стандарда и квалитета.


Hot Tags: слеwинг недалеко прстен ПРИРУБНИЦЕ прстен лежајеви, слеwинг прстење, слеwинг лежајеви, поби прстен, поби правац, прирубница правац, прстен који носе добављачи, произвођачи, фабрика, трговина на велико, прилагођен
Сродни производи

Jingjiang Jinlun Mashina ishlab chiqarish MChJ, Ltd